BRANDSENAUTO.NL > Auto Leasen

Auto Leasen

Brandsen is er voor iedereen. Of u nu privé een auto wilt kopen, huren of leasen. Voor leasing kennen we twee varianten: privé en zakelijk lease. Uiteraard kiest u bij ieder leasingcontract zelf de betalingsmethode die het beste past bij uw financiën. Vanwege de vele mogelijkheden is dit altijd maatwerk. Kom gerust eens bij ons langs voor een vrijblijvend advies over de mogelijkheden.

Private lease

Wilt u het comfort van een jonge auto, maar biedt uw werkgever u geen leaseauto? Lease dan privé een auto bij Brandsenlease. Wij zijn aangesloten bij het Keurmerk Private lease, hét kwaliteitskeurmerk om betrouwbaar een private leasecontract af te sluiten. U kiest zelf de auto, de looptijd, het type onderhoudscontract, verzekeringen en de manier waarop eventuele schades worden afgehandeld. Op basis van uw voorkeuren berekenen we een maandbedrag passend bij uw wensenpakket.

Meer informatie over private lease

Zakelijk leasen

U gaat zakelijk een nieuwe auto leasen. Brandsenlease is uw partner voor advies over de juiste leasevorm voor u. Zo kunt u kiezen of u al het onderhoud uit handen wilt geven of dat u het zelf wilt regelen. Wij helpen u om de kosten voor het leasen van uw auto zo laag mogelijk te houden en tegelijk duidelijk inzichtelijk te maken.

 Privacy statement Autobedrijf H. Brandsen B.V.  |  Privacy statement H. Brandsenlease B.V.