loder_img.png

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

ONDERHOUD

De meeste auto’s hebben elk jaar onderhoud nodig. Afhankelijk van de leeftijd en de kilometerstand weten onze collega’s van de werkplaats precies wat er gedaan moet worden om uw auto in topconditie te houden.


APK KEURING

De APK keuring is een wettelijke verplichte keuring om te beoordelen of uw auto nog veilig genoeg is voor de openbare weg.


BANDEN EN UITLIJNING

Banden zijn een erg belangrijk onderdeel van uw auto. Zij zorgen voor het contact met het wegdek. Daarnaast is de stand van de wielen, de zogenaamde uitlijning ook belangrijk. Dit is van invloed op de slijtage van de banden, de wegligging en het brandstofverbruik.


SCHADEHERSTEL

Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje, waardoor u schade kunt hebben aan uw auto. Afhankelijk van de grote van de schade kunnen wij het repareren hiervan op verschillende manieren afhandelen.


AIRCOSERVICE

Een belangrijk onderdeel van uw auto is de airconditioning. Met onze nieuwste apparatuur kunnen we zelfs de modernste systemen onderhouden. Zo doen we er alles aan om uw autorijden zo comfortabel mogelijk te maken.


STORINGSDIAGNOSE

Het is geen geheim dat alle auto’s steeds geavanceerder en complexer worden. Met onze up-to-date uitleesapparatuur en constante scholing voor onze monteurs doen we er alles aan om dergelijke problemen snel maar bovenal ook goed voor u op te lossen.


VERSNELLINGSBAK ONDERHOUD

De versnellingsbak is vandaag de dag een belangrijk maar ook complex onderdeel van de aandrijving van uw auto. Omdat deze het autoleven dient mee te gaan is het belangrijk om deze tijdig te onderhouden.

AUTO IMPORTEREN?

Voor het importeren van uw droomauto bent u bij Autobedrijf Brandsen op het juiste adres! Wij kennen het import proces van a tot z al jaren en met een eigen import netwerk kunnen wij uw auto volledig verzorgd importeren.

Morgen Internet - Zorgeloos website