loder_img.png

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

ONDERHOUD

Door uw auto regelmatig te laten controleren en het grote en kleine onderhoud volgens het boekje uit te laten voeren, blijft uw auto in topconditie.


APK

De APK-keuring is een wettelijk verplichte keuring.


UITLIJNEN

Uw auto uitlijnen is erg belangrijk voor de slijtage van uw banden, wegligging en brandstofverbruik. Banden die niet juist uitgelijnd zijn, slijten sneller en zijn bovendien ook onveilig.


SCHADEHERSTEL

Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje, waardoor u schade kunt hebben aan uw auto. Afhankelijk van de grote van de schade kunnen wij het herstel hiervan op verschillende manieren afhandelen.


AIRCOSERVICE

Heeft u last van onaangename luchtjes uit het aircosysteem en wilt u deze laten reinigen? Dat kan! Ook voor een aircoservice, wat belangrijk is om elke 3 jaar te laten uitvoeren, bent u bij ons aan het juiste adres!


STORINGSDIAGNOSE

Wanneer er een brandend controle lampje op uw dashboard verschijnt is er een storing aanwezig in uw auto. U wilt dan waarschijnlijk graag weten wat er precies aan de hand is, dus is het nodig om dit bij een garage te laten checken.


VERSNELLINGSBAK SPOELEN

Vandaag de dag gaan de auto’s langer mee en bereiken deze een hogere kilometerstand. Daarom is het belangrijk dat bij voertuigen met een automatische versnellingsbak ook de versnellingsbak preventief onderhoud krijgt.

AUTO IMPORTEREN?

Voor het importeren van uw droomauto bent u bij Autobedrijf Brandsen op het juiste adres! Wij kennen het import proces van a tot z al jaren en met een eigen import netwerk kunnen wij uw auto volledig verzorgd importeren.

Morgen Internet - Zorgeloos website